Aivaras_Minas 6 Parašė Vasaris 4, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Genijus_Minas ✔ Koks tai pasiūlymas: Fules sistema ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sukurti fules sistema ir nėra ką čia daugiau bepridurti, žinoma reikia geros aikšteles bei didelio noro, parodysiu filmuką, kad tai yra įmanoma ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Unikalu, Lietuvoje to dar nėra buvę + nauja įdomu veikla ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Vasaris 4, 2015 Nemanau, kad ši idėja yra reikalingą serveriui. Tad aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 4, 2015 Visiškai nereikalinga idėja, kadangi čia daugiau darbo reikėtų įdėti Aivarui negu naudos pačiam serveriui :| Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Vasaris 4, 2015 Ši idėja tikrai nereikalinga serveriui todėl aš sakau prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 4, 2015 Dalykas ydomus, fainas ir panašiai. Tačiau aš manau, kad nereikalingas. Galbūt ateityje, kai jau nebebus ką labai daug skriptinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 4, 2015 Prieš, per daug darbo ir labai manau sunku padaryti tokį dalyką. Vėliau manau gal reikės pramoga padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Vasaris 4, 2015 Būkit protingi ir nesiūlykit tokių idėjų, kurios tikrai ne iš reikalingiausių serveriui. Siūlykit tai, kas šiuo metu yra reikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Vasaris 4, 2015 Nelabai man, geriau padaryti krepšinio skriptą jį padaryti būtų žymiai lengviau nes jis yra per San andreasą... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose