Tabako_Weed 4 Parašė Vasaris 4, 2015 Taigi parsisiunčiu šį hudą. http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=322&id=64466ir kai isirašau rašo gta sa.exe stopped work ar kaip ten padėkit kas galit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Vasaris 4, 2015 Silpnas kompas arba blogai instaliavai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 4, 2015 Istrink gta_sa failiuka ir turetu veikti arba silpnaa pc arba bugovas hud! Padejau? Like :-) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 4, 2015 Man tai asmeniškai jie visi buginti pabandyk koki kitą geriau susirast.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tabako_Weed 4 Parašė Vasaris 4, 2015 Neprikolinkit silpnas pc ? hudu neiišves koks pc .. čia ne enb koks ar dar kažkas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vytas_Desert 93 Parašė Vasaris 4, 2015 Štai šitą rašykis, gali būti kad ten bloga modifikacija buvo. Hakeem_Brachwalli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tabako_Weed 4 Parašė Vasaris 5, 2015 Šią dieną 2015-02-04 į 20:36, Vytas_Desert rašė: Štai šitą rašykis, gali būti kad ten bloga modifikacija buvo. Man su 3d map viskas ok veikia bet su 2d mapu man reik kad veiktų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose