Tabako_Weed 4 Parašė Vasaris 4, 2015 Taigi parsisiunčiu šį hudą. http://www.gtainside.com/en/download.php?do=detail&cat=322&id=64466ir kai isirašau rašo gta sa.exe stopped work ar kaip ten padėkit kas galit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Vasaris 4, 2015 Silpnas kompas arba blogai instaliavai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 4, 2015 Istrink gta_sa failiuka ir turetu veikti arba silpnaa pc arba bugovas hud! Padejau? Like :-) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 4, 2015 Man tai asmeniškai jie visi buginti pabandyk koki kitą geriau susirast.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tabako_Weed 4 Parašė Vasaris 4, 2015 Neprikolinkit silpnas pc ? hudu neiišves koks pc .. čia ne enb koks ar dar kažkas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vytas_Desert 93 Parašė Vasaris 4, 2015 Štai šitą rašykis, gali būti kad ten bloga modifikacija buvo. Hakeem_Brachwalli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tabako_Weed 4 Parašė Vasaris 5, 2015 Štai šitą rašykis, gali būti kad ten bloga modifikacija buvo. Man su 3d map viskas ok veikia bet su 2d mapu man reik kad veiktų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose