Arvydazz_Tokyo 1 Parašė Gruodis 11, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arvydazz_Tokyo• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ren_Bond • Už ką buvote užblokuotas ?: Aš viena žaidėjui pasiuliau keisti žaidimo valiuta į kreditus ir jis sutiko! as jam ir uzsakisiu kreditus kai man nujimsite Ban! • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Nepergyvenk Mister_Winston kai nujims bana isusiu tau 300Krd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Gruodis 11, 2015 http://greenside.lt/index.php?/topic/15921-ren-bond-u%C5%BEblokavau-arvydazz-tokyo/#entry111567 Žmonėms siuntinėti draudžiama kas puikiai suvokiama yra , kad negalima pirkti GREENSIDE valiutos . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydazz_Tokyo 1 Parašė Gruodis 11, 2015 Žmogau, tu net nesupratai to seklbimo kuris buvo! beto aš jai užsakau kreditus automatiškai serverui tai tik į nauda! !!!! (žaidejas norejo kreditu o as serverio pinigu!) * Ir nereikia verkt del savo klaidu! * O tas kitas zaidejas paprasik dos leidima sok no stogo (manau busi isitviteines ir soksi ane? ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gruodis 11, 2015 Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose