Lukas_Basyv 14 Parašė Gruodis 11, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Basyv • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Aurimas_Next • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytų naudojimas (man tiesiog pasibugino mašina ir norejau išvaziuoti o išvaziuoti nepavyko nes ping'as sukyla ir kai spaudi y neina išvaziuoti.) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/accffd236c775b56098d779ef0703aa0167.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Gruodis 11, 2015 Dar vienas videosas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Basyv 14 Parašė Gruodis 11, 2015 Man isvis nerode nieko masina pasibuginusi o jusu net nerode ;/ todel rr ir darydavau nes ušsilagindavo ir pingas sukildavo bent jau man rode netoli 400 budavo ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gruodis 11, 2015 Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose