Anthony_Whiz 33 Parašė Vasaris 8, 2015 Gražiai padirbėjas lauksime daugiau tavo darbų šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Vasaris 8, 2015 *cenzūra* paskutinis. Nei kokio tylaus soundtracko nėra nei ką. o tokį abejoju ar sunku sukurt čia gal 20min darbas max. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Vasaris 9, 2015 Toks SIMPLE bet labai gražūs ir viskas čia gerai , šaunolis mldc gauni Žalia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jens_Hagen 3 Parašė Vasaris 10, 2015 Visai nieko intro, man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 10, 2015 Dar kokį foną reikėtu padaryti. O šiaip intro tai geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 10, 2015 Tikrai labai fainai padaryta. O čia nėra garso, ar pas mane perdaug pritildyta? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Vasaris 10, 2015 Tikrai labai fainai padaryta. O čia nėra garso, ar pas mane perdaug pritildyta? Garso nedėjau, nes jeigu kas naudos intro, tegu patys užsideda, tai pas tave čia viskas ok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 11, 2015 Gražus darbas man tikrai patiko sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Vasaris 12, 2015 Labai grazus sukurtas darbas Saunuolis. Patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelkov 8 Parašė Vasaris 14, 2015 Gražiai čia padarei sėkmės tau toliau daryti. Lukonic 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Vasaris 19, 2015 Tikrai šaunus intro. Man patiko, spaudžiu like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Close 0 Parašė Vasaris 19, 2015 Labai gražus intro, tik manau trūksta garso. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose