Žudymas_Rūko 6 Parašė Vasaris 5, 2015 Sveiki turiu problemą serveryje kai rašau lietuviškom raidėm meta kažkokias neaiškes raides gal kam teko susidurt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 5, 2015 Pildyk "Pagalbos" skiltyje! Pildyk pagal anketą! Padėjau LIKE Visa tai yra nesunku man irgi taip būvo šitą pamoką esu išsaugojęs ir štai. Padėjau ? LIKE. Tikriausiai dauk kam vietoi lietuviškų raidžiu per sa-mp visokius jeroglifus rodo? Jei taip tada ši pamoka kaip tik tau !!! Sekite mano nurodimus ir jūsų raidės bus lietuviškos ! --------------------------------------------------- 1. Ieiname į control panel ji matome paspaudus "Start" migtuka šone. 2. Spaudžiame Clock, Language, and region 3. Spaudžiame Region And Language. 4. Jums turėjo išmest lentele, matote viršui Administrave tad spaudžiame ant jo ! 5. Spaudžiame Change Sistem Locale.. 6. Susirandame lietuvių kalbą jūsų paprašis restartuoti kompiuterį , restartuokite 7. Einame į SA-MP ir žaidžiame Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žudymas_Rūko 6 Parašė Vasaris 5, 2015 Gerai šitą supratau, bet paiškink kaip tai padaryti ant Windows 8.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose