Logan_Wilson 999 Parašė Gruodis 15, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristian_Toreno • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pastebėjau, kad dažnai pasitaiko situacijų kai pareigūnai pagauna nusikaltėlį pamiršta žaidėjui nuimti sekimą (/nsekti), tad siūlau kai sekamam žaidėjui duodi bauda arba uždedi įtarimo lygį jam automatiškai nusiimtu sekimo režimas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus mažiau žioplų atvejų kai policininkai pamiršta nuimti sekimą. Nerijus_Zdarova Adidas_Never Daumis_Jeremy 10 kiti 13 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Gruodis 15, 2015 9/10 policininkų nenuima sekimo. Nesvarbu ar ekspertas jau ar ne. Sekimas lieka šioje situacijoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Gruodis 15, 2015 šiaip aš ir už nes bet kokiu atvėju man asmeniškai nepatinka kai surakina , prieš tai sekimas , ir rip kai reik fix car arba heal. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gruodis 16, 2015 šiaip aš ir už nes bet kokiu atvėju man asmeniškai nepatinka kai surakina , prieš tai sekimas , ir rip kai reik fix car arba heal. Relog daryk i vsio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Riot_King 14 Parašė Gruodis 16, 2015 Už, tai, aš manau, čia daug argumentų mėtyti nereikia, viskas jau ir taip aišku, reikia, kad, kuomet žmogus susimoka baudą, jam sekimas išnyksta, policininkai šiuo atveju gali visko ir nesužiūrėti, bet imti ir kaltinti policininką dėl to irgi būtu savotiškai kvaila ir grubu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 16, 2015 Išties gera idėja , na bet kaip Gvidas sako kad 9/10 policininkų padaro šia klaidą . Tai man rodos tik truputis atidumo policininkams ir viskas , na bet ši idėja jiems palengvintų darbą , UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose