Linas'Dpro 52 Parašė Vasaris 5, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Linas_Dpro • Kokios pagalbos jums reikia ?: Forumo pagalbos. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Taigi norėčiau paklausti,kodėl man per telefoną atėjus į forumą rodo serverio monitorių,o vat per pc ne? P.S.Serverio monitorius-tai kai rodomas ar serveris on/off,žaidėjų skaičių ir serverio pavadinimas su ip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Carrianas 8 Parašė Vasaris 5, 2015 Gal ADS BLOCKERĮ esi įsirašes? Nes jei taip, tai tada nerodys, bent jau man nerodydavo. Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Vasaris 5, 2015 Šią dieną 2015-02-05 į 15:06, Matas_Carrianas rašė: Gal ADS BLOCKERĮ esi įsirašes? Nes jei taip, tai tada nerodys, bent jau man nerodydavo. Aj nu xD Net buvau pamiršęs,kad aš jį turiu Ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose