Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 18, 2015 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė : Jack_Ferdinando Kokios pagalbos jums reikia : Noriu paklausti jūsų patarimų,gal kažkam taip buve. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Žodžiu problema yra tame,kad man filmuojant video (nesvarbu,ar su bandicam,fraps,dxtory) lagina,per žaidimą būna 100fps žaidime nelagina,o žiūrint video būna paveiksliukai nuo to lago. Bandžiau per kitus leistuvus žiūrėt,nepadeda. Redaguota: Čia bandant filmuot su dxtory,o paskui pažiūrėt per ''Media player Clasicc - Home cinema'' rašo štai taip: Redaguota Gruodis 18, 2015 Lil_Uzi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
KKirigaya 43 Parašė Gruodis 18, 2015 Nufilmavus ir žiūrint nufilmuotą video lagina? (Jeigu taip, tiesiog įsikelk į montavimo programą ir nebelagins. Man taipogi lagina, kaip žiūriu nufilmuotą video per Windows Media Player) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 18, 2015 Nufilmavus ir žiūrint nufilmuotą video lagina? (Jeigu taip, tiesiog įsikelk į montavimo programą ir nebelagins. Man taipogi lagina, kaip žiūriu nufilmuotą video per Windows Media Player) Jo,supratai gerai,lagina kai žiūrau. Kokia montavimo programą naudoji? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Gruodis 19, 2015 Sveikas, bandyk nufilmuotą medžiagą įsikelti į Sony Vegas programą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose