Edgaras_Mix. 236 Parašė Gruodis 18, 2015 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: E`M 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ignaz_Lucchese 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /vc flood 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Gruodis 18, 2015 Nenoriu čia pyktis, bet kur čia mano floodas, tik viena žinutė: mute? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Gruodis 18, 2015 Kaip pirmoje fotkeje matosi NET MANO SKAICIAVIMAS jei nenustosit floodint, bet tau buvo nusispjauti ir prisidejai prie ju akcijos FLOOD. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Gruodis 18, 2015 Kaip pirmoje fotkeje matosi NET MANO SKAICIAVIMAS jei nenustosit floodint, bet tau buvo nusispjauti ir prisidejai prie ju akcijos FLOOD. Nu tai įdėk įrodymus, nes aš matau tai tik 1 savo žinutę: mute? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Gruodis 18, 2015 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose