Steve_Grey 14 Parašė Vasaris 6, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Grey • Kokios pagalbos jums reikia ?: Dėl HD vandens. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Paprastam GTA viskas veikia gerai, enb, vanduo HD bet kai prisijungiu į SAMP man vanduo pasidaro mėlynas, gal esat kas susidūre su tokia problema? Nuotraukos apačioj Kaip turi būti: Kaip atrodo žaidime: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 6, 2015 Am aš galvoju, kad kaltas pats modas, nes jis greičiausia skirtas tik gta, o kai ieskai mod tai ieskok gta sa mod ir panašiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Vasaris 6, 2015 Am aš galvoju, kad kaltas pats modas, nes jis greičiausia skirtas tik gta, o kai ieskai mod tai ieskok gta sa mod ir panašiai. Tikrai tai nera GTA modas. Mano manymu cia ENB kalte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Thomas_Leroy 1 Parašė Vasaris 6, 2015 man irgi taip buvo, kitą vandens modą isirašyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose