Eko'Mad 142 Parašė Gruodis 21, 2015 Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Eko_Mad *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašiniuks *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www56.zippyshare.com/v/dd3oYzAv/file.html Credits: Toxic/Aivis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Gruodis 21, 2015 Turėjau šitą bugovas kažkoks jis, lempos nešviečia iš mašinos, tik ant kelio rodo.. Gražus bet bugovas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Gruodis 21, 2015 ajwio modas, bet nesidaužo man kiek naudojau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Gruodis 21, 2015 Buginasi, bet gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 22, 2015 Kažkaip man dar nebaigta daryti modifikacija , lipdukų trūksta . Ratai bent man negražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 26, 2015 Man asmeniškai negražu,ir šiaip ant taxi bmw tai nekažką.. Daužosi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 26, 2015 Ratukai labai gražūs, bet jam dar kažko trūksta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose