Laurynas_Piknikas 0 Parašė Gruodis 25, 2015 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Laurynas_Piknikas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015/12/20 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :oj labai ilgai gal apie 5-7 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Iš internetinio puslapio kur surašyti visi samp serveriai. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Visada žaizdavau miestuose ir jau jie nusibodo... Tai nuspredžiau pažaisti kaimeliose ir man PATIKO!!! Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :įvykdžiau visas,nebuvo taip jau ir sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :Jau išdirbau visus darbus be pakvietimo ir visi savotiškai patiko o labiausiai patiko medkirtys,nes jis toks įdomus mažai kur rasi serveri su tokiom įdomybėm. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Iš pirmo biški pasimečiau bet geri serverio adminai man padėjo ja rasti. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :Taip nes pirma kart žaidžiu kaimeliose tai dar neapsipratau prie mapo Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :NE ir tai mane džiugina! dar vienas įrodymas kad serveris geras ir mandagus. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Galėtu būti daugiau kur išsinuomoti mašinu ar dviračiu nes jų tikrai trūksta. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Taip naudoju ir man jie padeda. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Ištikro kas greičiausiai sureguoja tai taksi o kiti arba nereguoja arba iš viso nėra dirbančiu žmoniu. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :Viskas aišku! Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Daugiau darbu,ir gal ne tik naujokams bet kad atpigtu maistas labai jau brangiai kainuoja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras 3.658 Parašė Gruodis 25, 2015 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose