Frontas 42 Parašė Vasaris 6, 2015 Kai po shulės nebuvo kas veikt,tai iki dabar galva skauda,ir matau dvasias. Donatas_Workout Jack_Shadow Frank_Canape 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 6, 2015 Taip atsijungei, kad net antakis pasikabino Nenormalus... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 6, 2015 Taip atsijungei, kad net antakis pasikabino Nenormalus... Man su akimi problema,todėl primerkęs buvau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jim_Vegasas 36 Parašė Vasaris 6, 2015 Šitą prikolą jau pradinės klasės žinojau, nieko ypatingo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 6, 2015 Bet truputi ne viso proto esat, kad tokiu prikolus darot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 6, 2015 Bet truputi ne viso proto esat, kad tokiu prikolus darot. Tai tu suprask mane,kad aš net nežinojau kad taip bus,nes papiso protą,kad tipo atsipalaiduosiu tai ir pasirašiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Vasaris 6, 2015 Prikolai ką žn, dar su peiliu kokių kiaušį nusipjaukit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 6, 2015 Kartoju dar kartą,aš vapshe net nežinojau kas bus todėl ir pasirašiau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Franklin_Roosvelt 12 Parašė Vasaris 6, 2015 Aš ir taip dariau anais metais, bet kai sužinojau kas gali būt nebedarau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 6, 2015 Prajuokinai Daini,o jai stopudovai kas gali būti ? Nes pasirašyt nebe,paaiškinsiu kas taip daro... Nes čia blyn kaip narkotikas shulėje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dziugas_Duff 2 Parašė Vasaris 6, 2015 Visa esmė tame, kad tavo smegenyse pradeda trūkti oro, ląstelės nebefunkcionuoja ir tu apsvaigsti ( atsijungi ). Tačiau vieną kartą tokį dalyką padaręs gali ir ,, nebeįsijungti '' arba gali tave paralyžuot ir gali visą savo likusį gyvenimą būti invalidu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 6, 2015 Dėkui,kad paaiškinai,reikės kitiem pasakyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 6, 2015 Na tai pabandęs tiesiog gali tau trūkti galvoje gyslelė ir tada tikrai "nebeįsijungsi" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Din 15 Parašė Vasaris 13, 2015 Neblogai , Roko idėja buvo šita padaryt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 17, 2015 Neblogai , Roko idėja buvo šita padaryt? Nea drg,mano nes fb kažkur mačiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose