Orange_Mst 107 Parašė Vasaris 6, 2015 Sveiki, taigi neturėdamas, ką veikt, sukūriau keletą avatarų ir kelsiu visus, kas kelis rep V1:http://imgur.com/a/PWYnrV2:kai bus 3rep ant šio posto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Vasaris 6, 2015 Visai nieko iš tikrųjų, bet man tie tavo remeliai amžinai kimba už akių.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Vasaris 6, 2015 man tai kažkaip, gražiau su jais, šiaip čia pagal skonio reikalą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksandr_Pistoletov 28 Parašė Vasaris 6, 2015 Nesvaik seni,efektai vemt verčia,o remeliai *** spalvoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Vasaris 6, 2015 Man asmeniškai tie efektai kažkoki netinkantys, geriau be jų būtų mano nuomone. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Vasaris 6, 2015 Nesvaik seni,efektai vemt verčia,o remeliai *** spalvoti Sry, bet aš ne "pro" bet vistiek bandau kažką daryti ir tobulėti... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 7, 2015 Labai nepatiko rėmeliai, daryk kitą kartą kitokius, o šeip normaliai. Nors ir nežaidžiu LOLO, bet avatarai visai nieko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 7, 2015 Ka žinau... aš kaip nežaidžiu lolo man tai nelabai patiko. Bet avatarai padaryti irgi nekaip, rėmeliai visai netinka tokie. Taigi sėkmės tau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose