Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.7] Pasiūlymas dėl nelegalios degtinės ( samanė )

Donatas_Tusinukas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Tusinukas


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na pastebėjau ,kad serveryje mažai arba visai neperka legalaus alkoholinio gėrimo - gal dėl to ,kad yra tik likeris ,o gal kitiems likeris nepatinka tad manau ,kad gaujiniai galėtų gaminti sandėlyje ir pardavinėti nelegalią degtinę ( samanę ).


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Na būtų įdomesnis žaidimas kai yra nelegali degtinė kurią reikėtų slėpti nuo teisėsaugos ir gali būti ,kad dažniau kas nors jos nusipirktų. Turbūt padidėtų daugiau alkoholikų ar išgėrusių vairuotojų. :D


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, BET reikia įdėt kokią nors naudą. Koks tikslas rizikuot gaut ieškomumo ir būt apsvaigusiu ekranu, jei nieko negauni? Galbūt padaryt, kad esant išgėrus žala žmogui būtų kaip PD su liemenėm. Pridėk tai prie pgr. pasiūlymo, kad pastebėtų savininkai, nes be jokIos naudos tikrai netikiu kad darys.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už, bet manau turėtu būti, kad žaidėjai tai daryti galėtu savo namuose, o gaujinai parduotu tas samanės virykles. Aišku kaina būtu nemaža. Ir, kad būtu koks nors taškas kur tą samanę galėtu parduoti serveriui, o ne žaidėjams. Policija gavę skundus su įrodymais, gautų teisę daryti name kratą kuomet ir rastų tą viryklę, o žaidėjas apie kratą sužinojęs iš anksto galėtų parduoti ta viryklę arba tarkim patalpinti į mašiną.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Yra mano galva du dalykai. Pirmas žaidėjų nevartojimas serverio pateikto alkocholio ir antras jo neįvairovė.

Šią idėją norėčiau šiek tiek gal pakoreguoti. Tai būtų taip, jog gaujiniai virtų kaip Tu siūlai samanę savo bazėje ir ją pagaminus tam tikrą kiekį išveštų į alkocholio parduotuve, kuri būtų pigesnė pirkėjui ir būtų galima pirkti arba likerį arba samanę(kontrobandinę). Na o policininkai turėtų pasirūpinti, jog gaujiniai nepervežtų samanės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.