Evelina_Flavor 3 Parašė Sausis 2, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Evelina_Flavor • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip Serveryje yra diena ir naktis taip siūlau jai įmanoma padaryti sezonus žiema būtų žiema vasara, vasara, rudenį, ruduo Pavasarį,pavasaris. Kad žiemą snigtu, rudeni lapai kristu ir galetum juos spardyti Atsirastu Sezoniniu darbu.... • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveris būtų realistiškesnis, Gražesnis. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Sausis 2, 2016 nemanau jog tai imanoma, tam ir yra modai. Nacė ★ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Conor_Mcgregor 144 Parašė Sausis 2, 2016 Visiškai sutinku su Ignu ,o ypatingai dėl to jog kristų medžių lapai vien dėl to jog tai nėra įmanoma.Ir jaigu tiap ir padarytu tai tik padidintu lag žaidimo daugiau nieko man atrodo PRIEŠ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Sausis 2, 2016 Taip padaryti neįmanomą, įmanoma įdėti man atrodo tik krentančias snaiges bet jos žiauriai lievos.. Rašykis modus ir spardyk tuos lapus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Evelina_Flavor 3 Parašė Sausis 2, 2016 Aš išreiškiau savo mintį ir tiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose