Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[1.5.7] Ašarines dujos

Darius_Nefreak

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Darius_Freaknezz

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

 

Mano pasiūlymas: ašarinės dujos

Ašarines dujas galima įsigyti iš policininko. policininkas gali išduoti ašarinių dujų licenzija už tam tikra kaina. arba ne (jums sprest) ginklas: spray can. ašarines dujas galima purkšti tik 2 kartus, poto norint vėl gauti reikia pirkti vėl. (čia kad nenaudotų jo be reikalo).

 

Poveikis:

Pradėtų mirguliuoti ekranas, arba pradėtu tamsėti, poveikis truktų keletą sekundžių.

 

Neesu gaves ašariniu tai čia dabar nežinau ar į tema :D Kad kaip tau papurškia į akis pradėtu ekranas tamsėti, arba mirguliuoti keleta sekundžių.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taip galėtų žaidėjai šiek tiek patys apsiginti nuo užpuolikų, arba katrie pradėtų šaudyt. palengvėtų policijos darbas.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

Turite pasiūlymų? viska rašykit į komentarus, gerus pasiūlymus įdėsiu čia. Gero žaidimo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu tavo idėja, bet tiesa sakant šita idėja būtų tik bevertė sistemos dalis mano manymu. Sakai apsigintų nuo tų kas šaudo, policija visada surakina tuos kas šaudo,o paprasti žmonės išleidę nemažai pinigų ant balionėlio ir licencijos nespėtų atbėgti iki to žmogaus ,kuris jį užpuolė ir būtų nužudytas dar nespėjąs išsitraukti savo dujų balionėlio. Idėja puiki ,aš asmeniškai pats naudočiau jį ,bet prieš tai šią idėją reiktų smarkiai patobulinti ir nušlifuoti kampus ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dabar taip : Visu pirma - Jų išnaudojimas bus tikrai sudėtingas , nes dažniausiai yra šaudoma iš tolaus atstumo , o kad tos dujuos patektu prie užpuoliko , bus nukentėjusių ir kitų . Antra , tai bus naudojama kaip galymybė lengviau išlaikyti grobimus gaujoms , purškiant per teisėsaugos "Rusha" kad nematytu kur šaudyti , Trečia , ta dujų balionėli naudoja mechanikai kaip dažus . Prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, šiai idėjai. Kodėl? O atsakymas labai paprastas, nes nėra tokių dalykų dar sukurta paprastame GTA;SA žaidime. Ką gi, gal padarys tas ašarines dujas kurios yra pas mechanikus flakonas? Ne ne, būtų absurdas jei visi pradėtu purškinėti visiems žaidėjams be reikalo. Daug kas tada nebežaistu serverį ir naujokas nenorės rodytis tame serverį. Kristu žaidėjų skaičius pražaidžiant į dieną.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

SAMP žinok nėra GTA V baikit kurt tokias įdėjęs.. 

Kažkada žaidžiau tokiam serveryje tai viska ką tik pasiūlydavo į idėjas padarydavo ir galiausiai tas serveris virto toks prastas, kad iš 200-300 žaidėjų beliko, tik 50 tai nereikia padaryti jau tokio žaidimo, kad kaip tikras gyvenimas yra kaip yra ir to užtenka.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.