Egidijus_Bumeris 485 Parašė Sausis 4, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Just_Seutokis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Telports , speedhack) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Just_Seutokis 9 Parašė Sausis 4, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Just_Seutokis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Telports) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Atsiprasau už tai jog man lagina. Šiaip as naujokas isvis samp pirma kart zaidziu nes brolis pasiulė. laikiausi teises ir man buvo didelis pingas. man paciam lagino žiauriai. tai buciau dėkingas, kad mane atblokuotumėt, ir toliau galėciau testi zaidima. Pagarbiai GreenSide.lt administracijai - Just_Seutokis Deiwis_Enter 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Sausis 4, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose