Emis_Spex 3 Parašė Vasaris 7, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Emis_Spex ✔ Koks tai pasiūlymas: 1. Kad teisėsaugai įdėtų komandą /beglys. 2. Kad negalima būtų surakinti kitų teisėsaugos narių. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Parašius šią komandą pvz.: /beglys Emis_Spex,aš negalėčiau gydytis,taisytis savo mašinos,išsitelinti kur nors su kokia nors komanda /to arba /atp. 2. Na tiesiog šiuo metu jeigu dirbi kartu su kolega ir nori surakinti kitą žmogų dažniausiai surakini kolegą. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: 1. Palengvins teisėsaugai darbą. 2. Kol atrakinsi savo kolegą nusikaltelis spės jau pabėgti. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Deividas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Shadow 1 Parašė Vasaris 7, 2015 Kad savų surakint negalėtų ištikro žiauriai praverstų, nes dabar būna nori ar paleist ar ką nors ir surakini kolegą savo. Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 7, 2015 Na jeigu nori palengvinti teisėsaugai darbą, reikia galvoti kažką ir naujo gaujoms , pats pagalvok važiuoja gaujinis (gaudomas), miesteliuose kartu dirba 4 policininkai, panaudoja tą komandą /beglys, ir ką tam gaujiniui daryti nei pabėgsi nei ką, o policininkai tai šaudo ir visą kitą, reikia kad būtų lygsvara. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Vasaris 7, 2015 Aš pritariu tau abi idėjos yra tikrai geros. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Vasaris 7, 2015 Abi idėjos gan neblogos, bet 2geresnė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Malboro 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Na kai kurios idėjos žinomos.Ir tikrai jom visom pritariu:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Vasaris 7, 2015 Sutinku tik su pirma idėja, nes tai apmažintų relogų skaičių, o savo kolegų surakinimas.. nežinau, aš tai /ant naudoju ir man viskas gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Vasaris 7, 2015 Dėl antros įdėjos nesutinku, kadangi per treniruotes tikrai reiktu tokių dalykų kaip surakinimas, niekam tai netrugdo.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose