Madd_Lion 12 Parašė Sausis 5, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Madd_Lion • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau darbo racijoje prie žinutės rodymo pridėti darbuotojo rangą. Viskas galėtu atrodyti maždaug taip: [RACIJA] "Naujokas" Vardas_Pavardė praneša: • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žinotum su kokio rango kolega kalbi, manau tiktai būtu geriau, nei dabar. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Robertaz_Black 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertaz_Black 9 Parašė Sausis 5, 2016 Manau, kad ši įdėja tikrai yra gera taigi esu - UŽ Madd_Lion 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Sausis 5, 2016 Gera įdėja sakau už nors nebūtina ir dabar maždaug žinai kada jis pateko į darbą ir koks jo statusas darbe. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 7, 2016 Aš esu už. Idėja tikrai praverstų, nes galėtum laisviau žinoti su kokio rango darbuotoju kalbi, to darbuotojo galimybes, tarkim prašant pagalbos, tačiau tas rangas turėtų būti pažymėtas skaičiumi. Taip pat būtų šaunu jeigu į darbo racijos žinutes būtų pridėtas žaidėjo ID serveryje. Tai padėtų įvairiose veiklose getinant ar tiesiog norint greičiau susirašyti su žaidėju /sms Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius Piktas 99 Parašė Sausis 7, 2016 Jei neklystu čia taip ir buvo bet fūristam labai kliude nes vos leido į racija parašyt nes rangas buvo toks ilgas tai ir išeme. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eris_Balex 17 Parašė Sausis 11, 2016 Daugiau bendraukit tarpusavyje ir nereikės racijoje rango parašymo bendradarbių. Man asmeniškai nereikalinga tai ir aš esu PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sirioga_Master 17 Parašė Sausis 11, 2016 Manau rangas nėra būtinas, labiau gal reikėtu žmogus ID racijoje, nes jei ten teleportą reikia ar ką tai butu daug patogiau. O rango užrašymas nereikalingas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Yolo 24 Parašė Sausis 14, 2016 Pries bereikalingas uzpildimas racijos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose