Dwayne_Fernandez. 149 Parašė Sausis 5, 2016 Taigi ant šio video biški reikėjo padirbėti kadangi nelabai moku su smooth cam o aš visdėlto turėjau filmuoti. Dėl black/white spalvos nusprendžiau įdėjas logo kad tipo logo bus toksai spalvotas o pats video ne. Muzika ką žinau pats esu labiau linkes gaujas filmuoti tai nesmerkit. Aišku noriu kritikos ir daug <3 https://www.youtube.com/watch?v=4quDNzBmAi8&feature=youtu.be Tuojaus bus įkeltas su spalvom. Šiaip. Lumpox Gruzinas_Sampo Nacė ★ 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Fernandez. 149 Parašė Sausis 5, 2016 Štai be black/white effekto. https://www.youtube.com/watch?v=saDVJSYK47s Sekmės žiurint lauksiu kritikos <3 Hide_Mystery Hugo_Gilera 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ink_Smash 11 Parašė Sausis 5, 2016 Biški nesupratau,daina apie gs ar ne? Jeigu ne,tad man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Fernandez. 149 Parašė Sausis 5, 2016 Biški nesupratau,daina apie gs ar ne? Jeigu ne,tad man patiko Daina šiaip išrinkau man labiau toksai hip/hop rap prie širdies šjp net nesiklausiau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Sausis 5, 2016 Na video neblogas, bet kažko trūko, daina gerulę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ginklo_Dievas 15 Parašė Sausis 5, 2016 Gražus video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Sausis 5, 2016 Žiūriu kaip naujokas su filmavimu gerai varai tolaiu tobulėk ir kurk toliau video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Bradley 18 Parašė Sausis 8, 2016 Mano galva atvirkščiai daina neįtinka į konteksta, nes klipas lyg ir pristatantis serverį, pavadinimas Greenside ir čia daina turėtų būti kur kas ramesnė, paprastesnė mano galva. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose