Eris_Balex 17 Parašė Sausis 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eris_Balex • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau panaikinti Administratoriams leidžiamą taikomąją įkalinimo galimybę žaidėjui, kuris paliko ne vietoje savo transporto priemonę. Administratorius gali įkalinti serverio žaidėją, kurio transporto priemonė yra ne vietoje 30 minučių. Ši bausmė yra labai neteisinga, nes yra serveryje aktyvūs mechanikai, yra sukurta KMA aikštelė, prašau, tegul leiskime dirbti mechanikams savo darbą ir tokias transporto priemones nutempti į KMA aikštelę. Nutempta mašina kuo ilgiau stovės, tuo daugiau susimokėti savininkui atsiėmant ją reikės, tai jau gaunasi savotiška bausmė už netvarkingą transporto priemonės palikimą savininkui. Kam tokia bausmė palikta Administratoriams? Šlykštu. Dauguma gali tuo savivaliauti šia kvaila bausme. Prašau, bei siūlau Rokai, Aivarai panaikinti šią bausmę. Ačiū. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų taip pat pirmiausiai darbo mechanikams, mažiau saviveiklos Administratoriams, daugiau lygybės ir žmogiškumo serveryje. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): http://www.part.lt/img/b078e431ad0dbd9cf62c5c1c200d4abe60.png Lumpox 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Conor_Mcgregor 144 Parašė Sausis 7, 2016 Aš visiškai tau pritariu net nežinojau ,kad tokie dalykai dedas čia ,nes nesusidūriau dar su tuo ,bet tikrai už jog panaikintu administratoriams tokia galimybe. Eris_Balex 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Sausis 7, 2016 Aš sutavim sutinku,tai mechanikų darbas o ne administracijos Greenside Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Lion 12 Parašė Sausis 7, 2016 Aš UŽ, tikrai neapgalvota bausmė. Yra tam skirti mechanikai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 7, 2016 Už. Nors ši bausmė nėra iti dažnai naudojama, tačiau tai yra labai gerai, nes šis darbas priklauso mechanikams, o ne administracijai. Administracija turi daugiau ką veikti, nei tiesiog gaudyti ne vietoje priparkuotų mašinų vairuotojus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose