Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.7] Pasiūlymai dėl mašinų nutempimo iš aikštelių.

Tomas_Wilson

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas Wilson

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip, kad tinkamose aikštelėse neleistų prikabinti mašinų mechanikams, taip pat namų kiemuose.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebeverktų niekas , kad mašinos nutempiamos iš neleistinų vietų. Kadangi pusę tikrai meluoja, dėl savo įniršio pildo anketas.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Čia matau tik direktoriaus spragą vadovavime. Manau turi Tomai suvaldyt savo komandą, sakai verkimai papeikimų skiltyja, tačiau jie rašomi dėl to, jog tr buvo ištemptas iš ten kur mechanikams lyst nevalia. Tad siūlau bausti savo komandą, o ne dangstyti, visada gausi tuos paapeikimus, net jei irr ši sistema bus įdiegta, tačiau aš esu prieš, kodėl? Todėl, kad per 10-15sec sugalvojau jau kelis būdus kaip ją apeiti. Geriau kažką parašytum dėl mašinų, kurias išdaužo kada jos kraunamos eco degalinėse. Pvz tokį pasiūlymą, jog pasppaudus alt, leistų atsatyti į kraunamą degalinė, ir tr nesimėtytu gatvėse. Pricpipą naudoti kaip atstatomos darbinės motociklų priemonės. Naudot šiąą sistemą, ir atstatymą pritaikyt į užsakytą eco degalinę. Būtent čia yra problema, o kurią parašei tu, tai tik požymis jog nesusitvarkiai su darbuotojais. Tavo pasiūlyta sistema neveiksminga.

P.s.. tai tik mano nuomonė, ginčytis neverta.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už. Tai iš dalies padėtų, tačiau šią idėją galima būtų apeiti iš kitos pusės, kaip paminėjo kiti, nustumiant mašiną iš tos zonos, bet mechanikus gal vis dėlto netaip trauktų aikštelės, nes reikėtų dar su mašinos nustūmimu "papraikaituoti". Vis dėl to dar kartą pasikartosiu - esu už.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Puse meluoja mechanikų savivaliavimo su nutempimu, puse ne. Nes pvz mano mašiną irgi nutempė iš aikštelės. Esu UŽ šią idėja. Labai būtų naudinga, nes sumažintų mechanikų savivaliavimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.