Tomas_Wilson 292 Parašė Sausis 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas Wilson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip, kad tinkamose aikštelėse neleistų prikabinti mašinų mechanikams, taip pat namų kiemuose. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebeverktų niekas , kad mašinos nutempiamos iš neleistinų vietų. Kadangi pusę tikrai meluoja, dėl savo įniršio pildo anketas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Arvydas_Katkus Robertaz_Black 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Sausis 7, 2016 jo gera įdėja sakau už mažiau ppk free būtų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Sausis 7, 2016 žinoma uz nes kekivena naktį ištempe mašina iš kiemo,,arba nrg pasistau kieme uždeda rato blokaa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klaudas_Wilson 0 Parašė Sausis 7, 2016 (redaguota) Už. ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 16, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hide_Mystery 0 Parašė Sausis 7, 2016 (redaguota) Už! Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 16, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 7, 2016 Žinoma už, puikiai suprantu tave Tomai, manau užp**a pastovūs verkimai tas tą padarė tas tą Tomas_Wilson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 7, 2016 Už, bet vistiek dėl šaibų išstums mašinas ir iš tam tikrų vietų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Sausis 7, 2016 Pritariu, bet galima ištumti...tame ir problema. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Sausis 7, 2016 Čia matau tik direktoriaus spragą vadovavime. Manau turi Tomai suvaldyt savo komandą, sakai verkimai papeikimų skiltyja, tačiau jie rašomi dėl to, jog tr buvo ištemptas iš ten kur mechanikams lyst nevalia. Tad siūlau bausti savo komandą, o ne dangstyti, visada gausi tuos paapeikimus, net jei irr ši sistema bus įdiegta, tačiau aš esu prieš, kodėl? Todėl, kad per 10-15sec sugalvojau jau kelis būdus kaip ją apeiti. Geriau kažką parašytum dėl mašinų, kurias išdaužo kada jos kraunamos eco degalinėse. Pvz tokį pasiūlymą, jog pasppaudus alt, leistų atsatyti į kraunamą degalinė, ir tr nesimėtytu gatvėse. Pricpipą naudoti kaip atstatomos darbinės motociklų priemonės. Naudot šiąą sistemą, ir atstatymą pritaikyt į užsakytą eco degalinę. Būtent čia yra problema, o kurią parašei tu, tai tik požymis jog nesusitvarkiai su darbuotojais. Tavo pasiūlyta sistema neveiksminga. P.s.. tai tik mano nuomonė, ginčytis neverta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertaz_Black 9 Parašė Sausis 7, 2016 Už, nes dažnai pasitaiko tokių situacijų, kad palieki mašina tvarkingai, o jau tau parašo, kad ji nutempta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Sausis 7, 2016 Mm.. pasiemi nustumi iš tos vietos ir prisikabini. Labai sunku apeiti sistemaą nebūtų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 7, 2016 Už. Tai iš dalies padėtų, tačiau šią idėją galima būtų apeiti iš kitos pusės, kaip paminėjo kiti, nustumiant mašiną iš tos zonos, bet mechanikus gal vis dėlto netaip trauktų aikštelės, nes reikėtų dar su mašinos nustūmimu "papraikaituoti". Vis dėl to dar kartą pasikartosiu - esu už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
mindaugas_winston 2 Parašė Sausis 9, 2016 100% uz ta aikstele galetu but su sienelem ir vartais ir turetu savo kaina uz saugojima. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eris_Balex 17 Parašė Sausis 10, 2016 Puse meluoja mechanikų savivaliavimo su nutempimu, puse ne. Nes pvz mano mašiną irgi nutempė iš aikštelės. Esu UŽ šią idėja. Labai būtų naudinga, nes sumažintų mechanikų savivaliavimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Yolo 24 Parašė Sausis 15, 2016 Gera ideja. Bet yra daug spragu sioje idejoje kaip nustumimas ir pns. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josif_Stalin 0 Parašė Sausis 28, 2016 aš sutinku su šia idėja,nes mažiau būtų nesklandumų dėl tu nutempimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose