Dennis_Rodman 15 Parašė Sausis 7, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Dennis_Rodman Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype: ernestas1040 Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Apie 2-3 valandas. Jūsų komentaras : Kompas suygadino video kokybe. Jai kas zino kodel padekit Vaizdinė medžiaga (Būtina) : Games_IQ Athelstan Gruzinas_Sampo 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertaz_Black 9 Parašė Sausis 7, 2016 Nei tobulas, nei tragiškas, bet visvien man iš esmės patiko. Tobulėk, stenkis, nenustok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alfredo_Rossi 29 Parašė Sausis 8, 2016 Viskas gerai yra pačiame mapp darbe, bet ten tos kelio sienelės ar kaip pavadinti ne patiko galėjai pridėti kokių nors dar, labai paprastas bet gražus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Sausis 12, 2016 Gražus, tik tas vairavimas aikštelėje galėjai pakeisti į kokius mažus kalniukus taigi yra tų objektų, ir plius pridėti raudonu tu bortelių. Žinau kaip atrodo, tik nemoku paaiškint ;D Na o taip, darbas toks paprastutis. Sėkmės tobulėjant ir toliau daryti sekančius architektų darbus savo, manau tai gal jei parodysi ką naujo. Gal tuo metu ir susidomės vyriausioji administracija tavo darbais ir norės jų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Athelstan 13 Parašė Sausis 12, 2016 Visai gražiai,bet yra tikrai kur tobulėti. Good luck Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dennis_Rodman 15 Parašė Sausis 12, 2016 Nei tobulas, nei tragiškas, bet visvien man iš esmės patiko. Tobulėk, stenkis, nenustok. Viskas gerai yra pačiame mapp darbe, bet ten tos kelio sienelės ar kaip pavadinti ne patiko galėjai pridėti kokių nors dar, labai paprastas bet gražus Gražus, tik tas vairavimas aikštelėje galėjai pakeisti į kokius mažus kalniukus taigi yra tų objektų, ir plius pridėti raudonu tu bortelių. Žinau kaip atrodo, tik nemoku paaiškint ;D Na o taip, darbas toks paprastutis. Sėkmės tobulėjant ir toliau daryti sekančius architektų darbus savo, manau tai gal jei parodysi ką naujo. Gal tuo metu ir susidomės vyriausioji administracija tavo darbais ir norės jų. Visai gražiai,bet yra tikrai kur tobulėti. Good luck Atrodo neblogai, tačiau yra kur tobulėti. Jei vertinčiau, tai duočiau 7/10 Dėkui visiems, atsižvelgsiu į komentarus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Sausis 15, 2016 Man visai patiko, toks paprastas, kuklus. Paspausiu patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
skinas 50 Parašė Sausis 16, 2016 Šaunuolis , visai gražu , toliau mappink ir bus dar gražiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 17, 2016 Aišku yra dar kur tobulėt,sekmės tau. 8/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Coco_Chanel 1 Parašė Sausis 17, 2016 Mapp darbelis asmeniškai man tikrai patiko, tobulėk. Kas žino gal po 1 ar 2 būsi PROFESIONALUS mapp darbelių kūrėjas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dennis_Rodman 15 Parašė Sausis 17, 2016 Man visai patiko, toks paprastas, kuklus. Paspausiu patinka Ačiū Šaunuolis , visai gražu , toliau mappink ir bus dar gražiau. Ačiū Aišku yra dar kur tobulėt,sekmės tau. 8/10 Ačiū Mapp darbelis asmeniškai man tikrai patiko, tobulėk. Kas žino gal po 1 ar 2 būsi PROFESIONALUS mapp darbelių kūrėjas. Dėkui, malonu girdėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Inspire_Uniqueness 0 Parašė Sausis 23, 2016 Tikrai, mapp darbelis yra gražus, sėkmės kuriant toliau, tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Nba 48 Parašė Vasaris 11, 2016 Pats pastatas gražiai sumappintas, bet kieme galėjai kažką daugiau padaryti, ne tik sudėti vien bortelius ir su jais padaryti trasą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Vasaris 19, 2016 Tema rakinama , nes temoje nebuvo komentuojama paskutines 7 dienas todėl ji tapo neaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose