Aron_Brook 15 Parašė Sausis 8, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Aron_Brook Kokios pagalbos jums reikia : Dėl garso Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Man ši problema ilgai kelia nerimą, kodėl kuomet aš važiuoju su mašina negirdžiu savo mašinos variklio garso. Girdžiu padangas kuomet slysta ar pnš, girdžiu variklio dirbimą kaip būnų išlipęs iš mašinos, girdžiu kaip kiti važiuoja, žodžiu visi garsai yra, tik kaip aš pats važiuoju su savo mašina negirdžiu. [išskyrus kaip su First Person lošiu iš vidaus girdžiu variklio garsą]. Gal žinot dėl ko taip gali būti? Galbūt kokio failo trūkstą, arba gal kažkam taip yra buvę ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Sausis 8, 2016 bandyk paieškoti kito crack'o,jei nepadės standartiškai perrašyk gta,jei ir tas nepadės siųskis iš ewar.lt kadangi bent man ir manau daugeliui kitiem viskas yra tvarkoje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James''Stephen 24 Parašė Sausis 8, 2016 bandyk paieškoti kito crack'o,jei nepadės standartiškai perrašyk gta,jei ir tas nepadės siųskis iš ewar.lt kadangi bent man ir manau daugeliui kitiem viskas yra tvarkoje ewar? pamirsk su ta ewara sudinesnio is ten gta nera Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Sausis 8, 2016 ewar? pamirsk su ta ewara sudinesnio is ten gta nera na man viskas veikia jau ne pirma kartą Tomas_Wilson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aron_Brook 15 Parašė Sausis 8, 2016 Viskas susitvarkiau, galit rakinti temą, radau problemą. Dėkui kas nors bandėt padėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kosmos_Kosmos 0 Parašė Sausis 8, 2016 sound modą isirašyk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Sausis 10, 2016 Ewaro gta turiu ir viskas tvarkoi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Sausis 12, 2016 Man ir taip yra, per sand box pastebejau nrml viskas, gal, Aron, gali pasakyt ka padarei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose