Maximos_Maišelis 1 Parašė Sausis 9, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Frost_Bite • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gedas_Voketis • Už ką buvote užblokuotas ?: "Čytinimas" nors administratorius matyt nenešioja akinių ir neįžiūri ar man lagina ar aš "Čytinu". • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Samra 8 Parašė Sausis 9, 2016 Video į youtube keliamas. P.S Atsiprašau, bet nežinau ar per valandą įsikels nes man kažkas susibiguno ir nekrauna apdorojimo. http://www.part.lt/perziura/bb2119ab2eb87f76844a0722ab858d1f244.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maximos_Maišelis 1 Parašė Sausis 9, 2016 Juk yra taisyklės "Per 1h", pasistenk, nebent čia administratoriai nesilaiko taisyklių.(: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Samra 8 Parašė Sausis 9, 2016 Juk yra taisyklės "Per 1h", pasistenk, nebent čia administratoriai nesilaiko taisyklių. (: Aš pranešiau Tvarkos prižiūrėtojui, kad turiu problemų, jis man sakė taip parašyt,gausiu įspėjimą tai gausiu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Samra 8 Parašė Sausis 9, 2016 Unban anketa uzpildyta, galite eit paskaityt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Sausis 9, 2016 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose