Jive_Cool 2 Parašė Sausis 9, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Jive_Cool Kokios pagalbos jums reikia : Man jau atsibodo ,kiek viena karta tas pats.Negaliu mašinos pastatit į garaža del bugo ar kas ten.Man reikia statiti kur nors mašina ir britva nes į garaža neeina,o jai nepastau mašina tai mechanikai nutempe arba kažkaip ja susprogdina tai vandeny atsirada ,jau nemažai pinigu sumokejau gal iki 20k man labai daug pinigu kaip nepatirusiam žaidejui.Norečiau nors kažkokios konpencacijos nuo šitu bugu.Ir reikia sugalvot kur statit.Nors ir aikštelei pastatai vistiek tas pats... Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Va vienas šenden Dar vienas šenden bugas vel reikejo moket(Šitas nesusijas su garažu) - Dar senas - Cia dar ne visi video.Ir kiek jau kartu buvo susprogdinta,nutempta mašina..O čia tik del to kad į garaža neeina statit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Sausis 9, 2016 Tai tiesiog ne bugas, o pasiūlyčiau paprasčiausiai statyk ne kaimeliuose, ne garažuose. O tiesiog vienam iš tų : LV/LS/SF miestų. Kur nors į aikštelę, tada tikrai garantuotai mano transportas išliks sveikas, tokį kokį palikai. Čia patarimas daugiau, nes aš taip ankščiau darydavau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jive_Cool 2 Parašė Sausis 10, 2016 Tai kam tada tie garažai?Ir sakai ne statit kaimeliose?Ir taip sunku iš vieno į kita miesteli važiot/eit ypač jai neturi mašinos.O sf ls palipkt?Tai kiek kartu trikis važiot ten imt car poto atgal ir t.t? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Sausis 11, 2016 Jei esi administratorius tai čia vieni juokai, /atp komandą pasidarai. O jei neesi, tada bėda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Sausis 12, 2016 Garazai skirti masinu stumdytojam labiau, o savo masinas statyk ne eco aiksteleje, gali pasistatyt prie pizza boy, nebet kazkoks nevykelis nustums.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Sausis 13, 2016 Čia yra serverio klaida , šitą problemą rašyk į http://greenside.lt/index.php?/forum/6-klaidos/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jive_Cool 2 Parašė Sausis 15, 2016 Garazai skirti masinu stumdytojam labiau, o savo masinas statyk ne eco aiksteleje, gali pasistatyt prie pizza boy, nebet kazkoks nevykelis nustums.. Tame ir beda,kad nevykelei nustumdo,ar mechanikai į KMA veža,ar dar blogiau susprogdina mašina.Poto parduot blogai.Aš jau tiek pinigu pamečiau del tokio dalyko... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose