Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.7] Fūristų krovinių patobulinimas.

Teddy_Wudson

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Teddy_Wudson


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai pasirenki krovinį iš atsitiktinių, parašytų chat'e, kuriame mieste jis yra, ir už kiek kilometrų atstumo nuo tavęs. Taip pat, kai atsidarai pasirinktinus krovinius, tame sąraše rodytų, kokiame mieste yra krovinys, ir koks atstumas yra nuo jo iki tavęs kilometrais. Dar galima pridėti, kad kai pasirenki krovinį ir jis yra kontrabandinis, iš kart parašytų, kad bus kontrabanda.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Bus galima su draugais vežiot tuos pačius krovinius, kadangi šiuo metu reikia spėti iš sąrašo, kuris krovinys yra tas, kurį iš atsitiktinio gavo mažesnio rango draugas. 


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na, kai gauni krovinį iš atsitiktinių, tai mini mape matai maždaug kurioje pusėje yra vėlevėlė ir ne taip jau sunku susioriantuoti kuriame mieste yra pasikrovimo punktas.. O dėl kilometrų parašymo bent man nėra skirtumo, vistiek jau kai atsitiktinį pasiėmei užsakymą, nebegali atsišaukti, kad ir daug km rodytų.

Dėl pasirinktų krovinių tai galima manau tuos miestus prirašyt ir atstumus, bet vėl gi, kontrabandinius manau smagiau būtų palikti nežinioje, kada veši kontrabandinį, kada ne.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.