Tutukas_Cvr 6 Parašė Vasaris 7, 2015 Sveiki, po pertraukos pradėjau, vėl prie gfx. Štai noriu pasidalinti savo pirmais avatarais.Kas 3 like updatinu.P.S Siūlikte tematika. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 7, 2015 Lievi stock bet šiaip kaip pertraukos normaliai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 7, 2015 Na kaip pirmi avatarai tai neblogi, bet truputi ištampyti ir stokai parinkti lievi, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 7, 2015 Patiko tavo avatarų mintis . Kitą kart daryk 150x250 arba 300 geriau atrodys . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Vasaris 7, 2015 Avatarų mintis tai nebloga tikrai,bet neįsižeisk man nelabai gražūs aišku tai tik prmieji avatarai,pats esu tikrai ne geriausias darytojas jų tai nieko blogo nesakau tau,sėkmės kita kartą gal bus gražensi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Vasaris 7, 2015 Avatarai nepatiko. Nepyk nes stock"ai netinka avatarams bet gauni žalia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 7, 2015 Man asmeniškai tikrai negražūs, sorry šį kartą . Pasirink stockų iš ČIA, tikrai yra gerų. Tiesiog tavo stockai nėra padaryti avatarams Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 7, 2015 Ną kaip po pertraukos avatarai visai puikūs! Sėkmės toliau užsiimant GFX! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose