Sweat_Extazy 0 Parašė Sausis 10, 2016 (redaguota) Sveiki ka dabar daryt jei Eimantas_Remix buvo prisijunges per mano pc. Tj ka db ricon des ir ant mano ip adreso? Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Sausis 12, 2016 Velnelis_Camel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Sausis 11, 2016 Pirma užpildyk, šią anketą. Nes kitaip gali bausti forumo įspėjimais moderatorius. Jūsų Vardas_Pavardė : Kokios pagalbos jums reikia : Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : O visų antra žiūrint kokį pažeidimą padarė, kad jis gavo ban. Rcon nededami už padarytą paprastą pažeidimą, ar "čhytinimą" ar ką. Tik paprastą blokavimą, surinkus iš eilės 3/3 blokavimus tada tik gauni IP adresato, blokavimą. Jei tai buvo, ant tavo IP adreso tris kartus gavo jis blokavimą, tada ragai tau. O jei ne, tada ne. Mums administratoriams užblokavus žaidėją, gauna užblokavimą ant vartotojo tik. Bet kaip ir minėjau ankščiau, tas gali būti. Sėkmės, ir iki Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Sausis 12, 2016 Pasidomėk tu bent biški apie ką jis... Apačioj 2 temos kad eimantas apgavo kažką ir jis baiminas ar jis gaus rcona. Jis apie ratus tu apie papus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Gold 76 Parašė Sausis 12, 2016 (redaguota) Man infernuso pavoge... Grazinkit infernusa Žaidėjas gauna vieną įspėjimą, už: Bereikšmį pranešimą Redaguota Sausis 12, 2016 Velnelis_Camel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose