Tomas_Wilson 292 Parašė Sausis 11, 2016 Sveiki visi Greenside.lt žmonės. Taigi surinkau šiokia tokią komandą kuri dirbs prie šio YT channel. Esmė kokia? Esmė panaši kaip ''Trap Nation'' ir kiti jų kanalai. Mes ieškome muzikos prodiuserių ir pateikiame juos savo kanale. Šiuo metu rastą 4 Lietuvos Muzikos kūrėjai 1 Graikijos Muzikos kūrėjas 2 Amerikos Muzikos kūrėjai. 1 Anglijos Muzikos kūrėjas. Ir šiuo metu prodiuseriu bus stengiamasi rasti dar daugiau. BŪTŲ LABAI MALONU JEIGU JŪS UŽSUBSCRIBINTUMĖTE ŠĮ KANALĄ IR TAIP PRISIDĖTUMĖTE PRIE YT KANALO PLĖTOS!! AČIŪŪ. Conor_Mcgregor James_Chistagon Aron_Brook 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Sausis 11, 2016 Labas nesupratau biški, tu tiesiog čia į kanalą muzikas kitų kurtas kelsi? Ar kaip čia? SUB ADDED Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Sausis 11, 2016 Labas nesupratau biški, tu tiesiog čia į kanalą muzikas kitų kurtas kelsi? Ar kaip čia? SUB ADDED Taip aš radau prodiuserius kurie kuria muziką , ir šie leis man naudoti jų muziką, ir kurti jiems šiokia tokią reklama. TRAP NATION, PAŽIŪRĖK, KAD IR LITHUANIAHQ , tas pats modulis pas mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Sausis 11, 2016 jasna žėsim gal geros muzikos chanell padarysi, sekmės plečiantis Taip aš radau prodiuserius kurie kuria muziką , ir šie leis man naudoti jų muziką, ir kurti jiems šiokia tokią reklama. TRAP NATION, PAŽIŪRĖK, KAD IR LITHUANIAHQ , tas pats modulis pas mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Sausis 11, 2016 Blmb negalvojau kad taip zaibis tas mano logo atrodys nu sekmes tau Tomas_Wilson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Scott Adkins 12 Parašė Sausis 11, 2016 Sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Sausis 11, 2016 tai cia tipo toks jusu leibelis? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 1, 2016 papildžiau playlistą, dėkui, pasubscraibinau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose