Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.7] Prižiūrėtojai serveryje [KITOKIE]

Domas_Bradley

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Domas_Bradley


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau, kad iš pirktų admin'ų atimta būtų teisė blokuoti žaidėjus, o tam būtų išrinkti subrende, rimti žmonės, kurie turėtų Prižiūrėtojo statuso pareigas. Nes iš tiesų kyla nervas kai prisiperka admin'ų ir pvž.: Padariau event'ą jis pralaimėjo ir kad per dvi minutęs neatsiunčiau įrodymų dėjo ban'ą. Taip būtų galima sutvarkyti free banų problema. Būtų komanda su kuria būtų galima iškviesti prižiūrėtoją, spręsti situacija. Pateikti savo versijas, prižiūrėtojas nusprestų ir blokuotų.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taip susitvarkytų free ban'ai, didesnė tvarka būtų serveryje.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėja gal ir gera,bet pažiūrėjus iš Roko ir Aivaro pusės kurie kurdami projekta mano manymu tikrai turėjo tikslą iš to turėti "navara" ir išėmus galimybė baninti žaidėjus iš administratorių,jie taps kaip ir beverčiai,nes daugelis "vaikų" juos perka norėdami pašokinėti ir pasirodyti kokie jie kieti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, pirmiausiai darydamas event'ą pats viską sprendi, kadangi esi jo organizatorius, tad joki pirktiniai Administracijai tam įtakos neturi, galbūt tik pagasdins, o jaigu ištikro užblokuos - rašyk papeikimą, maža tikimybė, kad anketa bus tvarkinga.

 

Ši idėja įgyvendinta pagr. administracijos, pirktinius Administratoriaus statusus gali nuimti arba uždėti jiems įspėjimus T.Prižiūrėtojai, o uždrausti pirkti Administratoriaus statusą (uždėti draudimą) - gali savininkai, detaliau šioje temoje

 

- Mūsų serverio pagr. administracija bei komandos kolektyvas yra aktyvus bei pasiruošęs visą laiką padėti, tad mūsų serveryje yra labai mažai neteisingų užblokavimų, o jaigu jie dažniau pasikartoja - žaidėjui uždraudžiama pirkti Administratoriaus statusą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Man atrodo geriau jau tu gauni baną, ir po 10min unbaną, o adminas netenka privilegijų, negu cackintis su tais prižiūrėtojais, ir beje, tie vaikai nusipirkę adminus, kartais būna protingesnis už tuos "subrendusius" adminus. PRIEŠ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu prieš šią įdėją. Dauguma administratorių tikrai šauniai tvarkosi au jų užduotimi - prižiūrėti serverio tvarką, saugoti nuo čyterių, o jeigu ir atsiranda žnogus norintis piktybiškai kenkti jis būna sukontroliuojamas aukštesnių serverio jėgų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.