Pablo Esco 140 Parašė Sausis 15, 2016 Sveiki,įdomu pasidarė,gal mūsų tarpe yra žmonių kurie vairuoja jau? Pasidalinkit nuotraukomis ką vairuojat Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 15, 2016 Turiu e46 ( mano ), tačiau teisės jam vairuoti kolkas neturiu, dar tik pravažinėju skirtas vairavimo mokyklos 30 valandų. ( teoriją turiu ) Dziovanis_Woop Jeremy_Warning. Shut_Down 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Sausis 15, 2016 Aišku kad vairuoju mašina,BMW markės automobilį,geras aparatas man labai patinka Shut_Down 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Esco 140 Parašė Sausis 15, 2016 Nu o štai manoji Teises jau kaip ir turiu galima sakyti, labai nedaug liko Dvl Gang Shut_Down 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 15, 2016 Čia čj atsiras tokių, kurie nesulaukę 17 metų jau vairuos f10, na o aš tikrai čia nesigirsiu... P.S. parduodu, kaina pm ir pridedu bšk įplyšusį šliaupą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Sausis 15, 2016 Volkswagen Passat (tėvo, markės nežinau) Mercedes - Benz (A klasės) Benzinas, susiremontavęs, kišiu skelbimus ir imsiu Golfa 4 Vairuoju su tėvu, kadangi teisių dar neturiu(bet dabar savaitę kaip nevairavau kadangi tėvo 4 dienas nemačiau lol) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Sausis 15, 2016 Pavairuoju tėvų mašinas, nors ir neturiu 18metų ir neturiu teisės vairuoti mašina, o vairuoju nes gyvenu kaime(pora kilų nuo miesto) tai policija retai būna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 1, 2016 Tema rakinama. Priežastis: Neaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose