White_Man 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Taigi sveiki visa hebrą, pirmiausia noriu palinkėti geru bei gražių Kūčių, ir Kalėdų. Na eikime prie reikalo dabar, mes su Stefan'u nutarėme susiremti tarp mapp'inimo, ir noriu jums pateikti visą informaciją kur kas bus. Ką mapinsime: Bankas (eksterjierą) Nuotrauka kurioje vietoje mapinsime: Palomino Creek.Iki kada reikia pabaigti: Gruodžio 28 dieną.papildoma informacija: Jeigu pas kažkurį nebus tėksturų ir vertinsite už kitą, tai balas bus tiesiog niekas, čia ne minusas, kad tarkime žmogus nemokės ar nežinos kaip susitexturinti. Kaip darbai pasirodys forume, pirmas asmuo surinkęs 15 balų už darbą laimi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 24, 2014 Iškart galėjot darbus įkelti savo.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Lukui pritariu, kodėl iškarto neįkėliai? Būtų iškarto geriau. Carlos_Riverry 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Gruodis 24, 2014 ' Sveikas, Su šventėm visų pirma, visų antra tai - manau gali gauti įspėjimus už tai kad keli prieš kažką parodydamas, o ne po , būtų geriau kad padarius darbą ikeltum foto o ne prieš , bet šaunuolis jog kažkokia veikla užsiimi! Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Gruodis 24, 2014 Gal ir man paslaptingai prisijungti :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Gruodis 24, 2014 Gal ir man paslaptingai prisijungti :DD Arvydai, tik nereikia. :DD Manau ir taip jau nugalėtojas esi S'Džo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 24, 2014 Na dabar ilgai teks laukti kol visi viską susikels, davai redaguojat greitai temą, kad būtų bendras vaizdas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Dėkui, už palinkėjimus tau ir gerų švenčių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 24, 2014 Kelt iškart reikia, o ne kurti temas bereikalo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Gruodis 24, 2014 Lauksim mapp darbų sekmės statant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Aš nesuprantu jūsų, koks skirtumas ar dabar ar prieš manęs prašė, tiesiog paskelbti, o aš įvykdžiau vistiek darbai bus įkelti į ta pačią temą, o ne į atskirą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mini 41 Parašė Gruodis 25, 2014 Na seip galejai iskart ikelt nu bet laukem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 26, 2014 Gerų ir linksmų švenčių tau irgi, bet nereikėjo kurti šios temos, manau gali gauti įspėjimą(-us), na bet laukiam darbų, sekmės darbuose! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Gruodis 29, 2014 Atėjo 29 diena ir dar nėra darbu, nu krč geriau jau galėjot kelti tada kaip jau būtumėt sumappine.. Roba Mindaugas_Parkour 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Gruodis 29, 2014 Manau taip ir neišvyseme banko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacky_White 1 Parašė Sausis 12, 2015 Tai peteikte, darbus iš karto o ne dabar bereikšmingą temą sukūrę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus map Darbas, šaunu kad daliniesi ar kuri juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose