JamesStephen 79 Parašė Sausis 19, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : JamesStephen Kokios pagalbos jums reikia : nu bandau isirasyt enb samp betkoki ir ismeta sita Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry'Black 16 Parašė Sausis 19, 2016 Pabandyk šią bėda išspresti su programa DllFilesFixer, Galbūt padės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2016 Trūksta man atrodo kaikurių failiukų,kad gta veiktų. Tiklsiai nežinau,bandyk gta perrašyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Sausis 26, 2016 truksta d3dx9_4.dll failiuko. Susirask ta failiuka kokiam nors enb man rods jis buna vos ne kiekvienam, arba perrasyk gta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesStephen 79 Parašė Sausis 27, 2016 truksta d3dx9_4.dll failiuko. Susirask ta failiuka kokiam nors enb man rods jis buna vos ne kiekvienam, arba perrasyk gta. nu tai *cenzūra* tame ir esme kad isirasau ir meta sita shuda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 27, 2016 atsisiusk šita faila ir eik į system aplankala , ten su windows , ten mesk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose