Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Teleloto sistema

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Teleloto sistema

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti teleloto sistema. Nueini nusiperki bilietą ir lauki sekmadienio ar jis laimingas. Į dieną galėtum nusipirkti 2-6 bilietus. Sulaukus sekmadienio užeitum į teleloto parduotuve ir patikrintum savo bilietus. teleloto kaina: 5eu. Prizai galėtu būti tokie: nuo 1eu iki 1000eu dažniau pasitaikantys prizai. O retesni prizai tarkime nuo 1000eu iki  10000eu. Taip pat būtu 1 laimėtojas kuris laimėtu automobilį kažkokį ( aišku ne sultanus, elegy ar kokius infernusus, o šiaip paprastus tokius kaip sentinel. Galbūt geriausias automobilis būtu koks Flash). Taigi pirkti gali 2-6 bilietus į dieną, o prizų pasižiūrėjimas prasidėtu sekmadienį kokią 15:00val. ir iki kito sekamdienio 14:00val.

Taip pat padaryti tarkime dar 1 loterija skaičių atspėjimas. Iš viso būtu 100 ar daugiau skaičių ir nuėjus į loterijos parduotuve galėtum pirkti bilietą ir surašyti savo norimus 10 skaičių. Blieto kaina 10eu. Šis lošimas vyktu kas dieną ir nusipirkti galėtum 2 bilietus tik. Lošimo skaičiai eitu iš eilės, o ne bet kaip. tarkime suvedi skaičius 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Ir lošimo skaičiai būtu 1,2,73,5,8,9,88,52,63,10. Tad reikštu, kad atspėjai tik 2 skaičius. Tarkime už 1 atspėtą skaičiu gautum 5eu, už 2 skaičius 20eu, už 3 skaičius 500eu, už 4 skaičius 1000eu ir panašiai. O už visus 10 skaičių galbūt kokius 100000eu. (nemanau, kad taip dažnai pasitaikytu žmonių kurie tiek daug atspėtu skaičių). Taigi į dieną galėtum pirkti 2 bilietus, o prizus žiūrėti gali kiekvieną dieną nuo 22:00val iki kitos dienos 21:00val.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Naujas 1 ar 2 verslai į minute, bei žmonių pirkimu. O ir loterija žmonėms. Bandymas išleisti, o gal ir laimėti kažką. Tai realistiška.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Reiketu seip

 

 

Žaidėjas pažeidę taisyklę ir gauna vieną įspėjimą už

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);

Redaguota Rytis_Bit

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Būtų labai įdomu su tuo Teleloto :D Čia būtų kai koks eventas :D Tik gal tą bilieto kainą reiktų didesnę padaryt, ten kokį pvž 100-200 EU, nes jei po 5 tai labai daug visi prisipirks arba padaryt limitą ta prasme tų bilietų, tai va manau tikrai būtų įdomu laimėt kokį automobilį ar taip pinigų :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.