Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 7, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Arnis_Selfie • Kokios pagalbos jums reikia ?:Na labai prastai rodo man GTA vaizda nežinau kodėl tai gal kapdėsit man. Atsilingisniu rep limitu. Pats žmogeliukas ne kaip atrodo man gal kokia programa reikia įsirašyt. ??? • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 7, 2015 Gal per option nusistatyk grafika aukštesne ir gerai bus. Arba laikas pradet modint gta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 7, 2015 eik į nustatymus ir prie rezoliucijos tarkim 800x450x16 pasikeisk į 800x450x32 Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 7, 2015 Gal turit kokį skin moda fūristo ar kokio kito žmogaus kur galiu užsimodinti gal manau geriau bus? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 7, 2015 Gal turit kokį skin moda fūristo ar kokio kito žmogaus kur galiu užsimodinti gal manau geriau bus? Nebus geriau, daryk kaip sakiau. Tau ne tik tas žmogeliukas, o visas gta tais plėmais nes prie rezoliucijos nustatyta x16... Tavo atveju 1280x720x16 pakeisk į 1280x720x32 ir problem solved. O jei dar nori, kad būtų ir šviesiau „Brightness“ padidink. Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 7, 2015 Matos palei fps kad neblogas pc. Tai imk visus skinus 299 ir modinkis per spark ir tau gražiau ir maloniau bus žaist. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 7, 2015 Nebus geriau, daryk kaip sakiau. Tau ne tik tas žmogeliukas, o visas gta tais plėmais nes prie rezoliucijos nustatyta x16... Tavo atveju 1280x720x16 pakeisk į 1280x720x32 ir problem solved. O jei nori, kad būtų šviesiau „Brightness“ padidink. Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū padejai mldc labai deku deku tikrai like sumesiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Vasaris 7, 2015 Man taspats, buvo aš tiesiog perisrašiau samp ir vsio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose