Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 7, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Arnis_Selfie • Kokios pagalbos jums reikia ?:Na labai prastai rodo man GTA vaizda nežinau kodėl tai gal kapdėsit man. Atsilingisniu rep limitu. Pats žmogeliukas ne kaip atrodo man gal kokia programa reikia įsirašyt. ??? • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 7, 2015 Gal per option nusistatyk grafika aukštesne ir gerai bus. Arba laikas pradet modint gta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 7, 2015 eik į nustatymus ir prie rezoliucijos tarkim 800x450x16 pasikeisk į 800x450x32 Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 7, 2015 Gal turit kokį skin moda fūristo ar kokio kito žmogaus kur galiu užsimodinti gal manau geriau bus? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Vasaris 7, 2015 Šią dieną 2015-02-07 į 21:07, Arnis_Selfie rašė: Gal turit kokį skin moda fūristo ar kokio kito žmogaus kur galiu užsimodinti gal manau geriau bus? Nebus geriau, daryk kaip sakiau. Tau ne tik tas žmogeliukas, o visas gta tais plėmais nes prie rezoliucijos nustatyta x16... Tavo atveju 1280x720x16 pakeisk į 1280x720x32 ir problem solved. O jei dar nori, kad būtų ir šviesiau „Brightness“ padidink. Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Vasaris 7, 2015 Matos palei fps kad neblogas pc. Tai imk visus skinus 299 ir modinkis per spark ir tau gražiau ir maloniau bus žaist. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 7, 2015 Šią dieną 2015-02-07 į 21:09, Aiva_Bicas rašė: Nebus geriau, daryk kaip sakiau. Tau ne tik tas žmogeliukas, o visas gta tais plėmais nes prie rezoliucijos nustatyta x16... Tavo atveju 1280x720x16 pakeisk į 1280x720x32 ir problem solved. O jei nori, kad būtų šviesiau „Brightness“ padidink. Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū padejai mldc labai deku deku tikrai like sumesiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Vasaris 7, 2015 Man taspats, buvo aš tiesiog perisrašiau samp ir vsio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose