Tadas'Chill 801 Parašė Sausis 22, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas'Chill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iš esmės tai yra darbas, kuris yra palyginamai neklestantis žiūrint į kitas frakcijas, kadangi dažnesniais atvejais žaidėjas pasirinka nuomos dviratį nei taksi iškvietimą nors ir su taksistu važiuoti yra patogiau bei pigiau, todėl mano idėja būtų tokia, jog išjungti dviračių nuomavimo sistemą kai serveryje yra prisijungę nuo 3 taksistų. Manau šis mažas, bet iš esmės reikalingas dalykas pagyvintų šį darbą bei darbuotojų efektyvumą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Darbas mano manymu truputį atgis, nes yra apmiręs dėl priežasčių, kurias parašiau antrame punkte. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tvarkdarys_Laba Mantvydas Epic 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Sausis 22, 2016 mandrai sugalvota, butu visai nieko, tik cj reiktu nuo kokiu 5 taksioru padaryt nes su 3 yra slidus reikalas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Sausis 22, 2016 Nuo 5-8 nes tie taksistai kartais tingi priimti iškvietimus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Sausis 22, 2016 Kai už taxi paslaugas 1km plešia 100e geriau jau dviratis, mink kiek nori bus tas pats 100e.. Dar grąžinęs gausi 50e. + yra dar pigesnis variantas jeigu nereik ilgam, tai nuomos mašinos, per kaimelius gali pralėkt ~1-2min t.y 20e max. Ta prasme iš vieno į kitą nuvažiuot. Verdiktas: Netinka toks pasiūlymas, per brangu taksi važinėt, o ypač naujokam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Sausis 22, 2016 Aš visiškai už:)o dėl to, kad brangu važinėti taksi tai čia jau direktoriaus klaida, jei uždeda per didelį mokėsti už kilometražą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Sausis 23, 2016 Sutinku visiškai, tačiau turiu pritart ir komentatoriams, kad nuo kokių 5 taksistų šis dalykas įvyktų, nes pačiam teko būti situacijoje, kai buvo 3 aktyvūs taksistai, tačiau nei vienas nepriėmė iškvietimo (matyt tingi arba važiavo į iškvietimą). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Sausis 24, 2016 Šiaip gera įdeja. Tai pogi sutinku su Velnelis_Camel nes tikrai kai kurie nelabai nori priimti, nes dabar visi vežioja lagaminėlius ir renka angelo dalis,bet po to kai surinks keli taksistai jau tikrai manyčiau kad nebeprireiks tavo pasiūlimo, nes bus aktyvesni ir reaguos į iškvietimus. Bet šiuo metu sakau už! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Koksik 2 Parašė Sausis 24, 2016 Esu prieš, taxistai lupa tikrai perdaug, žymiai pigiau pasiimti dviratį ar išsinuomoti "Bravura". Su sistema daryti nieko nereikia, užtektų sumažinti kilometro kainą. Aš esu PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2016 Priklauso nuo pačių taxistų,ar jie yra afk,o gal kiti specialiai nekreipia dėmesio. Idėja gal ir gera,reiktų atprasti nuo pedalų mynkimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose