Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.7] Pasiulymas serveriui: Įdėja policininkams, surenom.

Nedas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Trevor_Wright


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėkime nuo to kad policininkai gaudydami nusikaltėlį, nusikaltėlis įšoka į vandenį tad manau policininkams butu paskirtos atitinkamos transporto priemonės pvz: Laivas. ir bėja jai pagavus nusikaltėli jis nenori kad mašina butu nutempta į KMA manau padaryti "Konfiskuotu Automobiliu Eikštele" kurioje žaidėjas galėtu ateiti ir išsipirkti automobilį. Bet jam galėtu neleisti nes jis neturiu mašinos teisiu. Tai pogi policijos pareigunas galėtu duoti koki nors rang kad galėtu plaukyti su laivu ar važinėti ir tampyti konfiskuotas mašinas. Gaujoms įdėtu tai pat laivus o ką gauja galėtu su tais laivais? ogi galėtu plaugdyti kontrabanda o pareigūnam praneštu kas nors ten kaip rašo o kaip plaugdytu galėtu rašyti taip "Racija: galimas kontrabandos plugdymas".


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atgaivintu Surenos gauja ir policijos darba butu daugiau veiksmo ir įdomesnis butu žaidimas.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  Čia pareigūnai su juo tampytu mašinas, FTB ta mašina butu specialiai skirta reidams. http://imgur.com/a/wopee 


 


 


 


Ačiū kad skaitėte prašau jei patiko paspauskite patinka ir parašykite komentara ka manote.


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.