Jeff_Lemone 1 Parašė Sausis 23, 2016 Sveiki, taigi papasakosiu aiškiai. Man pvž mygi w bėga atgal mygi s bėga priekyn, ir neleidžia pavyzdžiui , kad adminas atsitelintų N ir malkų į bagažinę padėt Medkirčiu dirbant Y paspaust, viskas atvirkšiai valdymas , įsėdi į mašiną , ne tai , kad rodytų priekį , rodo galą..., o draugui viskas gerai, nustatėm per OPTIONS >>> CONTROLL, viskas sutapo, bet jam gerai, o man ne, atlygis dosnus padėjusiam Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry'Black 16 Parašė Sausis 23, 2016 Paprašyk , kad tave nužudytų su kill komanda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Lemone 1 Parašė Sausis 23, 2016 Paprašyk , kad tave nužudytų su kill komanda Tas pats Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Savas_Mode 54 Parašė Sausis 23, 2016 Bandei perkrauti "CONTROLS" nustatymus? Gal pakeista kas nors, gal neužmatei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alfredo_Rossi 29 Parašė Sausis 23, 2016 Pabandyk Foot controls spausti ir ten nustatyti, nes yra du laukeliai kurie turi skirtingas reikšmes vienos yra žmogeliuko valdymas, o kitas mašinos valdymas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Nefreak 75 Parašė Sausis 23, 2016 Man buvo tas pats Š naudoju windows 8 tai aš padariau system recovery ir viskas vėl veikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Gold 76 Parašė Sausis 23, 2016 Atsisiusk kita gta ir sampa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vilius_Negyvas 4 Parašė Sausis 23, 2016 Atsisiųsk Gta Iš Ewar.lt, paskui samp iš samp.lt tinklapio jei neklystu. Jei kaas paraųyk į PM, paaiškinsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose