Menian_Fierro 632 Parašė Sausis 23, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Menian_Fierro • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : James_Fresh • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas ( Atsitrenkė į medį pagal viską turėjo atsimušti ir į šoną nukristi , o jis tą medį kiaurai pervažiavo ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Papildomi įrodymai Čia toks pats video kaip ir pas mane tik pilnesnis irgi matosi kaip pervažiavo medį kaip nieko nebūtų toje vietoje buve Greitis iš 19 į 55 + atbuliniu važiuoji ant 60 Ir paskutinis įrodymas , kad čytinai Draugeliai , neginkite savo čyterių draugų , nes vistiek jeigu baninam tai įrodymus tikrai turim nepergyvenkit komentarai aš netyčinu nieko nepadės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Fresh 2 Parašė Sausis 23, 2016 Aš to medžio tik kampa teliečiau ir nemanau, kad yra čytu kur kiaurai medžius galima važinet reikėjo į mano pingą pasižiūrėt man laggin'o. O čytus jau seniai esu ištrynes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Sausis 23, 2016 Koks skirtumas ar tik kampa lietei , vistiek turėjai į šoną nuskristi ar dar kur , o dabar kiaurai perėjai tą medį. Dėl čytų gali daug ką sakyti , kad nenaudoji ir panašiai , tuoj Rytis_Bit įkels įrodymus kaip čytus naudojai. O jeigu sakai laggina , pas tave pingas 60 vos siekia , o aš būnu su 80 ir daugiau ir aš tokiu dalykų nesugebu kiaurai medžius važiuoti atsitrenkiu ir į šoną nukrentu kažkodėl. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Fresh 2 Parašė Sausis 23, 2016 Man lagina kaip tu nesupranti? Taigi kaip su čytais kiaurai objektus važiuosi?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Sausis 23, 2016 (redaguota) Koks skirtumas ar tik kampa lietei , vistiek turėjai į šoną nuskristi ar dar kur , o dabar kiaurai perėjai tą medį. Dėl čytų gali daug ką sakyti , kad nenaudoji ir panašiai , tuoj Rytis_Bit įkels įrodymus kaip čytus naudojai. O jeigu sakai laggina , pas tave pingas 60 vos siekia , o aš būnu su 80 ir daugiau ir aš tokiu dalykų nesugebu kiaurai medžius važiuoti atsitrenkiu ir į šoną nukrentu kažkodėl. [ATSIPRAŠAU, KAD KOMENTUOJU] Pasižiūrėk, jam sumažėjo mašinos būklė, nemanau, kad tai čytas. ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Sausis 23, 2016 Rytis'Bit James_Fresh Mister_Melian 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 23, 2016 ANketa priimta , visų pirmą neįmanoma atbuliniu tokiu greičiu išsibegėti , nu skaitykim kad per medį pravarei nes lagino , bet dėl greičio tai tikrai nitro control naudojimas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose