Andrej_Valodė 124 Parašė Sausis 25, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: A'V • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau paryškinti admin chat'o spalvą arba patamsinti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nes labai painiojasi su darbo racijos chatu, spalvos tos pačios beveik.Buvo siulyta, bet tikrai gerai būtu jog skirtusi tie chat'ai :/ • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Sausis 25, 2016 ir taip skiriasi. viskas normaliai čia žmogau. esu prieš. nereikia, kad akį drožtų koks pakitimas. o per daug spalvų vaikiškai atrodys Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 25, 2016 Manau nereikia,dėl tos pačios paminėtos Gvido priežasties. Man netrugdo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Fashio 35 Parašė Sausis 25, 2016 Nu man kartais VIP, čhatas liejas nes ta pati spalva galėtu šiek tiek paryškinti /v ir adminams tą patį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose