The_David 16 Parašė Sausis 25, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_David • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manyčiau, kad reikėtų taksį bazėje padaryti automatą, kad numalšinti alikį. Būtų labai patogu. Man tai tikrai • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Man naudingas būtų. Taip pat turbūt ir kitiems taksį firmos darbuotojams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): galėtū buti vietoj tų, nes dabar ne į temą "kurksioja" jie čia. http://www.part.lt/img/26efae4022a2559e58428011fb800339481.png James_Brown 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 25, 2016 Dabar jie dėl vaizdo,bet manau tikrai būtų naudinga numalšinti alkiui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Koksik 2 Parašė Sausis 25, 2016 Aš už! Bet ne tik Taxi bazės interjere, bet ir kitų darbų ar patalpų viduje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Sausis 25, 2016 Pritariu šiai idėjai visapusiškai. Tikrai padėtų jei reikia skubiai pavalgyti. Reikėtų tokių vietų ir prie kitų darbų ar prie svarbiausių miestelių vietų, prie kurių nėra kioskų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose