Paška 62 Parašė Sausis 29, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Deividas Paska. Kokios pagalbos jums reikia : Su GTA, man mirus, išsijungia GTA. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Problema tokia, jog tarkim mane nušovus ar man kitaip mirus, mano gta tiesiog išsijungia. Gta modintas bet nežinau kuris modas gali tai daryti. Bandžiau keisti PED bet nieko nepadėjo. Ne tik šiam serveryje taip yra bet ir kitur. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Sausis 29, 2016 Duodu patarią persirašyt visą Gta tada gal padės jei padėjo paspausk patinka ač Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesMarlboro 1 Parašė Sausis 29, 2016 Pas mane irgi buvo tokia problema, bet pas mane WINDOWS 10, tai aš pėlę pora kartu paspaudžiau ir viskas daugiau nebeišmeta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paška 62 Parašė Sausis 29, 2016 Duodu patarią persirašyt visą Gta tada gal padės jei padėjo paspausk patinka ač Gaila modų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Sausis 29, 2016 Gaila modų. Tai pernaujo įsirašysi tuos modus ir bus viskas okey Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Sausis 29, 2016 Man yra taip pat buvę, persirašius gta viskas susitvarkė, o bėda jei neklystu buvo ped ir efektai. ( jeigu turi, cleo failus persižiurėk, gal kokie bugovi gali būti ) Dziovanis_Woop Paška 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paška 62 Parašė Sausis 29, 2016 Man yra taip pat buvę, persirašius gta viskas susitvarkė, o bėda jei neklystu buvo ped ir efektai. ( jeigu turi, cleo failus persižiurėk, gal kokie bugovi gali būti ) Bachūras, dėl models ir as masčiau. Bandysiu, dekui pacan. ;* Dvl Gang 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose