Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Gaujos

Jaska_Gang

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.


✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jaska_Gang


✔ Koks tai pasiūlymas: Buvo panašūs pasiūlymas apie gaujų transportą ir išvaizdą.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Žodžiu, manau reikėtų padaryti, kad gaujos lyderiams būtų tokia komanda pvž /ngauja (gaujos nustatymai) ten būtų galima papildomai pirkti už kreditus gaujos transporta, išvaizdą. Pvž aš turiu kokius 1k kreditų parašau /ngauja>>>Pirkti gaujos transporta>> pasirenku kokį gaujos transportą noriu pirkti (aišku čia savininkai pasirinkimą idės, kokią savanna ar dar, pora variantų, nes nesąmonė būtų jeigu išsirenki kokį SK :D) Vėliau pasirenku kiek noriu transporto priemonių gaujos pvž 1 tr kaina 300krd būtų. Ir kai išsirenku kiek noriu tos car atsiranda gaujos hoode. Tas pats ir su išvaizda /ngauja>>>>Pirkti gaujos išvaizdą>>>išsirenki kokią išvaizdą nori. Taip pat viskas kainuotų kreditais. Ždž gal kažką supratot :D


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Nežinau, tiesiog įdomiau būtų ir didesnė varkė savininkams :D 


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Geras pasiūlymas, tikrai praverstų, įdomiau žaisti būtų, galėtų kelti DM prieš teisėsaugą. Ir šiek teik daugiau pelno savininkams. Aš sakau UŽ :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš sutinku tik su "skin" pirkimu , bet galėtu pridėti prie paslaugų , nes dabar drabužių parduotuvėje nėra daug "skinų". O su transportu tikrai nesąmonė , norėsi gaujos transporto nusipirk už eurus serveryje ir nusidažyk , tokia spalva kuria visa gauja dažosi .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl mašinų tikrai NESUTINKU , o dėl skinų taip , turėtų taip būti. Kodėl nesutinku dėl mašinų? Nes nesamonė, geriau tegul žmonės patys perka savo mašinas ir persidažo kaip nori , gaujos spalva ir viskas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

nelabai sutinku, istikro kolkas su gaujomis yra pieva, bet ka sita pasiulei nemanau jog padetu, kam tos masinos jei visi perkasi savo ir taip turi, o del skinu manau kai kuri gauja ir sumoki kreditus kad leistu issirinkti skinus, ir galetu nesioti tik tie kas yra gaujoje, jei noretu koki papildomai skina uzsimesti tai galetu pirkti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.