Fear_Near 16 Parašė Vasaris 6, 2016 VIP PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fear_Near • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : King_Cemal • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Už šaudymą į civilius su Vip ginklais! • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://youtu.be/S1o4hzCLDRo (Aš gyniaus) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantulia 3 Parašė Vasaris 6, 2016 VIP PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fear_Near • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : King_Cemal • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Už šaudymą į civilius su Vip ginklais! • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Mane irgi šaudė jis, bet nespejau parodymus padaryti... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Vasaris 7, 2016 Visi Įrodymai yra ! Jis šaude į pareigūną ir mane ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Vasaris 7, 2016 Vip narys nebus baudžiamas , nes nedarė Dm tik nužudė vieną žaidėją Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose