Andrej_Valodė 124 Parašė Vasaris 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :A'V • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :M_N • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Gaudė Eris_Balex, nesugebėjo pagaut, tad mane sušaldė jog jį pagautu, kas tokius priima į mentus...Gėda. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantulia 3 Parašė Vasaris 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :A'V • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :M_N • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Gaudė Eris_Balex, nesugebėjo pagaut, tad mane sušaldė jog jį pagautu, kas tokius priima į mentus...Gėda. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Kaip aš gaudžiau Eris_Balex tu jį /get ir aš /freeze tave ir paklausiau. Trugdai gaudyti. Video: https://www.youtube.com/watch?v=esAAPvM-w5U&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Vasaris 8, 2016 Anketa atmesta už tai gali baninti tik Tvarkos prižiūrėtojai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose